Naomi Stubbé

Naomi Stubbé

‘We kunnen meer dan we denken’
Is bij Lifeguard: Executive Performance Coach & Trainer
Was vóór Lifeguard: Communicatie medewerker Nedlloyd, Senior consultant KPMG,
Managing director Trompenaars-Hampden-Turner (een internationaal KPMG dochterbedrijf), oprichter/directeur Boutriba B.V.
Wil bij Lifeguard: Bewustwording creëren voor duurzame vitaliteit zodat mensen hun potentieel kunnen ontwikkelen
Biedt bij Lifeguard: Executive coaching en training op het gebied van gezondheid, performance en emotioneel welbevinden. Expert in ontspanningstechnieken en stressmanagement. Gecertificeerd in Acceptance & Commitment Therapy, Hearthmath, is mindfulness- en yoga docent en instructeur in de Wim Hof Methode.
Is naast Lifeguard: Getrouwd met Marc, moeder van Rutger en Bodine. Enthousiaste beoefenaar van yoga, krachttraining en meditatie. Gepassioneerd van de Wim Hof Methode en doet daarom aan winterzwemmen in de natuur, staat in ijswatervallen en loopt in slechts korte broek en top besneeuwde bergen op.
Studeerde: Psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden, Master in Business Administration aan Bradford University, U.K. en conceptontwikkeling aan de Hoge School voor de Kunsten in Arnhem.
Staat voor: Een stijl die helder en concreet is. Warm en menselijk, motiverend waar mogelijk, confronterend waar nodig. Haar werkwijze is zowel ervarings- als oplossingsgericht. Scherp integreert zij het beste van zowel de psycholoog, coach, trainer en therapeut die de zakelijke context vanuit eigen ervaring begrijpt.
Gaat voor: Impact creëren met vitaliteit en welbevinden in business én in het persoonlijk
leven van mensen.