Bram Meurs

Bram Meurs

‘Je hersenen zijn net als spieren; er is een tijd van in- en een tijd van ontspanning’
Is bij Lifeguard: Trainer
Was vóór Lifeguard: Ooit een profvoetballer bij PSV en FC Eindhoven. Speelde nog een seizoen in Spanje maar was in alle eerlijkheid net niet goed genoeg. Vond in psychologie zijn andere passie en combineert sinds jaren deze twee:. Schreef daar zelfs twee boeken over: VoetbalPsychologie & Kopsterk.
Wil bij Lifeguard: Een bijdrage leveren aan duurzaam presteren op jouw maximale niveau
Biedt bij Lifeguard: Een kijkje in de wereld van profvoetbal(lers), hoe die wereld overlapt met het bedrijfsleven en op welke wijze professionals daarvan kunnen leren en zichzelf verbeteren.
Is naast Lifeguard: Van het leven aan het genieten samen met Suze en dochters Liva en Izzie. Trapt vanwege slechte knieën nauwelijks nog tegen een bal, maar is nog wel in de voetballerij actief via de individuele begeleiding en training van profvoetballers en is actief voor de KNVB. Werkt daarnaast in de zorg en geeft trainingen aan kinderen en jongeren die faalangstig zijn of opgroeien in situaties waar verslaving, huiselijk geweld of een psychosociale stoornis speelt. Heeft daarnaast van een uit de hand gelopen hobby een serieus bedrijf gemaakt: het platform www.voetbalindebollenstreek.nl trekt maandelijks 70.000 unieke bezoekers en heeft vijf jonge, leergierige journalisten van de toekomst in dienst.
Studeerde: Sociale & Organisatiepsychologie
Staat voor: De beste, gezondste en meest efficiënte professional is niet degene met de meeste kwaliteiten. Het is de professional die dat talent onder alle omstandigheden kan inzetten.
Gaat voor: Dat het logisch wordt dat organisaties en professionals structureel bewust bezig zijn met het managen van hun aandacht om zo optimaal en duurzaam te presteren.