Lifeguard Academy - Opleidingen

Onze kennis in jouw organisatie

Opleidingen: Versterk vitaliteit en veerkracht

Ontdek de Lifeguard Academy, dé plek waar Lifeguard professionals opleidt om vitaliteit en veerkracht binnen hun eigen organisaties te versterken. Daarmee verbeter je de arbeidsparticipatie, verminder je verloop en verzuim, en verhoog je de productiviteit in je organisatie. Volg een van de opleidingen van de Lifeguard Academy en maak van vitaliteit een prioriteit voor jouw organisatie.

De opleidingen van Lifeguard:

Opleiding mentale Veerkracht Expert

Word een expert in het bevorderen van mentale veerkracht binnen je organisatie. Leer praktische strategieën om stress te beheersen, krijg handvatten om mentale gezondheid bespreekbaar te maken en wissel best practices uit met deelnemers van andere organisaties.

De opleiding is voor medewerkers die enthousiast zijn over de thema’s vitaliteit en mentale gezondheid, en anderen willen inspireren.
Het gaat om 4 dagen in een periode van ca. 4 maanden.

Klik op de pagina Mentale Veerkracht Expert om meer te lezen over de inhoud van de opleiding, kosten en startdata.

Opleiding NVS Teamcoaching

Heb je ervaring in het begeleiden van groepen, bijvoorbeeld als teamcoach, organisatieadviseur of leidinggevende/teamleider? En wil je die ervaring inzetten om teams in je organisatie te helpen om energieker en succesvoller te worden?

Verdiep je vaardigheden met onze krachtige en bewezen succesvolle NVS-methodiek voor teamcoaching.
In de opleiding leer je om op basis van deze NVS – Net Vitality Score – de energie binnen teams te evalueren, te optimaliseren en een positieve dynamiek te creëren.

De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkdeel, totaal 7 dagen verspreid over een periode van ca. 9 maanden.

Klik op de pagina Opleiding NVS Teamcoaching om meer te lezen over de inhoud van de opleiding, kosten en startdata.

CxO-programma 'De kunst van vitaal leiderschap'

Hoe kun jij als leider je energie beter managen en daarmee een inspirerend voorbeeld zijn voor je organisatie?

Het CxO-programma richt zich op bestuurders en top management van grotere organisaties en biedt diepe reflectie op wat jij belangrijk vindt en hoe je je handelen hiermee in lijn brengt.

Het impactvolle en goed gewaardeerde programma bestaat uit twee 24-uurssessies en twee intervisiesessies met de groep en individuele begeleiding door een executive coach, in een periode van ca. 6 maanden.

Klik op de pagina CxO-programma om meer te lezen over de inhoud, kosten en startdata.