CxO-programma - De kunst van vitaal leiderschap

Hoe kun jij als leider je energie beter managen en daarmee een inspirerend voorbeeld zijn voor je organisatie?

Hooggespannen verwachtingen van klanten, medewerkers, aandeelhouders en de maatschappij. Constante prestaties op excellent niveau, altijd scherp en gefocust zijn, het gevoel dat je eigenlijk onmisbaar bent. Dat alles stelt je veerkracht en weerbaarheid als bestuurder op de proef en zorgt voor mentale en emotionele druk. Het lijkt vaak de enige oplossing om dan maar harder en langer te gaan werken. In hoeverre ben je dan nog verbonden met jezelf?

Om je lichaam, intellect en emotionele gesteldheid in optimale vorm te krijgen en te houden, is herstel met rust en reflectie net zo belangrijk als presteren. In het CxO-programma neem jij (eindelijk) de rust om te reflecteren op wat je belangrijk vindt en hoe je je handelen hiermee in lijn brengt.

Het programma biedt niet alleen voordelen voor jou als deelnemer, maar heeft ook een positieve impact op je naasten, je medewerkers en de vitaliteit van de organisatie als geheel. Wanneer je de geleerde inzichten en vaardigheden actief en zichtbaar toepast, zul je een inspirerend voorbeeld zijn voor je medewerkers.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Het CxO-programma richt zich op bestuurders en top management van grotere organisaties.
We zorgen voor een gezelschap van maximaal 12 deelnemers, waarin je openhartig kunt zijn over de impact van je werk op jezelf en jouw omgeving.

 

‘Het CxO-programma is een van de leiderschapsprogramma’s waar ik zowel zakelijk als privé veel aan gehad heb. Ik beleef er nog steeds plezier aan, omdat het me geholpen heeft mijn zakelijke activiteiten zodanig in te richten dat ik ook oog houd voor mijn gezondheid’
John van Vianen, directielid VodafoneZiggo

Wat biedt het CxO-programma?

Een diepe reflectie op je werkende- en privéleven, zelfzorg en omgaan met emoties en zingeving
Rust en ruimte om te sparren met de andere deelnemers, uit vergelijkbare topfuncties in het bedrijfsleven en bij de overheid
Bewustwording van jouw patronen: een inzicht dat je meer begrip geeft van jouw invloed op je omgeving, en vice versa
Een zorgvuldige intake en executive coaching op maat: slim en bewust jouw energie en gezondheid managen

Algemene gegevens

Het programma bestaat uit individuele onderdelen en groepssessies, in een periode van zo’n 6 tot 7 maanden. De twee 24-uurs sessies vinden plaats op inspirerende locaties in de natuur, waaronder De Hoorneboeg in Hilversum.

Kosten per persoon, excl. btw: € 4.995 voor blok 1 + 2, optioneel € 495 voor blok 3. Dit is inclusief verblijfskosten, maaltijden en twee overnachtingen voor de 24-uurssessies.

Interesse?

Schrijf je in via onderstaand formulier

Na aanmelding nemen wij contact op voor de persoonlijke intake bij de executive coach en de online kick-off.

  • Jouw gegevens

  • Indien van toepassing
  • Secretaresse / persoonlijke assistent

    Indien van toepassing
  • Bij akkoord wordt een afspraak gemaakt voor het intakegesprek. Bij 10 deelnemers vindt het programma doorgang en ontvangt u de factuur voor het basisprogramma. Na afronding van blok 2 wordt blok 3 "Leidinggeven aan een vitale organisatie" separaat aangeboden en bij deelname gefactureerd. Op het CxO programma zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.