Onze partners in vitaliteit

Ervaringen delen, kennis opbouwen en bijdragen aan een betere wereld. Wij zoeken graag de samenwerking.

Organisaties vitaal maken kunnen we niet alleen. Dat doen we samen met onze partners. Onze programma’s hebben we ontwikkeld in co-creatie met onder meer:

ONVZ

De zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland, die voor de zevende keer werd georganiseerd, is een initiatief van zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland, in samenwerking met Lifeguard en Intermediair. Alle deelnemende bedrijven aan Het Vitaalste Bedrijf van Nederland hebben de Lifeguard Energy Scan ingevuld. Hier kwam een Net Vitality Score (NVS) uit. Op basis hiervan is een lijst met de 50 vitaalste bedrijven van Nederland opgesteld. De acht bedrijven met de hoogste NVS zijn op dinsdag 26 november bij ONVZ langsgeweest om zich aan de jury te presenteren. Vervolgens gingen de bedrijven met de juryleden in gesprek. Hierbij werden zij beoordeeld op zes thema’s: strategie, cultuur en leiderschap, flexibiliteit, gezondheid en vitaliteit, gezond ondernemen, communicatie en betrokkenheid.

Nyenrode

Lifeguard is vaste partner in het New Board Program van Nyenrode Business Universiteit. Nyenrode’s top advanced program on board effectiveness and governance brengt al vele jaren de top van het bedrijfsleven en openbaar bestuur samen in de klas. Sinds enkele jaren wordt in het programma ook aandacht besteed aan vital leadership. Ook een topbestuurder kan tenslotte alleen het beste van zichzelf laten zien als hij of zij in alle opzichten goed voor zichzelf zorgt. Lifeguard brengt gedurende het programma inspiratie, kennis en concrete ervaringen op het gebied van energie-management, vitaliteit en topperformance. Ruud Kok, Director Board & Governance Programs Nyenrode: “In de snel veranderende en veeleisende wereld waarin bestuurders opereren, is het van wezenlijk belang dat zij de energie van henzelf, hun team en organisatie actief managen”.

Right to Play

Spelen is ontspanning. Spelen betekent down time. Hiervoor tijd vrij maken is belangrijk om effectief te kunnen blijven. Right To Play en Lifeguard geloven beiden in de kracht van spelen. Voor kinderen, maar juist ook voor de werkende mens. De praktische invulling van de bijzondere samenwerking tussen Right To Play en Lifeguard is de professionele training “Play to Perform”. In deze training is de jarenlange ervaring van beide organisaties op het gebied van spelen en de positieve effecten daarvan, op bijzondere wijze gebundeld. De training biedt diverse spelvormen en rituelen, met als doel medewerkers in beweging te laten komen en de positieve effecten dat spelen heeft op het brein inzichtelijk te maken. Of om ze juist te stimuleren even bewust offline te gaan om op te laden. De opbrengsten van de Play To Perform training komen volledig ten goede aan de programma’s van Right To Play in Afrika, het Midden Oosten en Azië. In aanvulling op de Play to Perform training nemen Lifeguard medewerkers deel aan Right To Play events zoals de Ultimate Sports Quiz en zetten zich vrijwillig in om projecten te ondersteunen. Klanten van Lifeguard worden ook betrokken bij het belangrijke werk van Right To Play. Meer weten over de Play to Perform training? Neem dan contact met ons op.