Kiek Bertels

Kiek Bertels

‘Met échte aandacht bereik je zoveel meer’
Is bij Lifeguard: Senior adviseur, trainer en executive (team) coach
Was vóór Lifeguard: Werkzaam bij Deloitte’s Human Capital Group en Atos KPMG Consulting onder meer als consultant op het gebied van HR vraagstukken. Vervolgens in de VS (Seattle, WA) voor Microsoft en adviesbureau People Firm gewerkt. Terug in Nederland voor Ordina als adviseur HRD en Bright & Company als Senior Consultant.
Wil bij Lifeguard: Werkend Nederland, organisatie voor organisatie, vitaler helpen maken.
Biedt bij Lifeguard: Advies, coaching én concrete handvatten voor directies, managers en medewerkers om de vitaliteit van organisaties, teams en individuen te vergroten. Met oog voor de context en het individu. Door middel van advies- en verandertrajecten, leiderschapsontwikkeling en individuele & teamcoaching.
Is naast Lifeguard: Getrouwd met Joost
Moeder van Bram, Anna & Stella
Veel te vinden in het Amsterdamse Bos met familie, coachees of vrienden. Daarnaast sta ik minstens een keer per week op de yogamat, waar ik me zowel mentaal als fysiek in én uit bochten wring. Recent begonnen met tennis waar ik me weer bewust wordt hoe leuk én confronterend tegelijk het is om nieuwe dingen te leren.
Studeerde: Sociale en organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht. In 2001 afgestudeerd met een scriptie over ‘Stress, Overspanning & Burnout onder jonge hoogopgeleiden’.
Staat voor: Echt luisteren, tot de kern komen en die kern in scherpe maar respectvolle analyses teruggeven. Om vervolgens met aandacht en oog op de bal, stap voor stap resultaten te boeken.
Gaat voor: Het optimaal benutten van (onaangesproken) potentieel van individuen en teams. Doen wat nodig is en op die manier duurzame veranderingen teweeg brengen.