Herre Zonderland

Herre Zonderland

‘Less effort, more results!’
Is bij Lifeguard: Trainer
Was vóór Lifeguard: Sportmanager bij de KNGU, Sportstad Heerenveen, medewerker bedrijfsvoering politie Fryslân
Wil bij Lifeguard: Mijn achtergrond in de topsport gebruiken om mensen te inspireren en bewust te maken goed voor jezelf te zorgen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
Biedt bij Lifeguard: Mensen motiveren, enthousiasmeren en plezier geven aan het vitaliteitsvraagstuk.
Is naast Lifeguard: Ik ben getrouwd met Lisan en woon sinds 2013 weer in Lemmer. Ik ben een geboren en getogen Lemster, opgegroeid in een topsportgezin met zus Geeske en jongere broers Johan en Epke. Mijn topsportleven speelde zich met name in Heerenveen af. Ik heb van 1992-2009 geturnd op topsportniveau en heb het Nederlands team vertegenwoordigd op 7 Europese en 5 Wereldkampioenschappen in de periode 2001-2009. In 2003 werd ik Nederlands Kampioen op de meerkamp.
Na het beëindigen van mijn topsportcarrière ben ik, sportliefhebber als ik ben, andere sporten gaan oppakken. Ik heb een aantal jaren gevoetbald, ik loop regelmatig een hardloopwedstrijdje, ik doe survivalruns en vind zeilen prachtig.
Studeerde: HEAO Commerciële Economie en Master International Sports Management aan het Cruyff Institute.
Staat voor: Positiviteit, energie en enthousiasme
Gaat voor: Inspiratie en bewustwording meegeven aan iedereen die lekker in zijn vel wil zitten en/of wil presteren en ontwikkelen.