Karin Legemate

Karin Legemate

‘Gezonde mensen nog beter maken!
Is bij Lifeguard: Trainer & energy coach
Was vóór Lifeguard: Voetbalster bij ADO Den Haag, AZ, Telstar en het Nederlands elftal. Daarnaast werkzaam in het onderwijs (nog steeds), de revalidatie en re-integratiesector.
Wil bij Lifeguard: Werknemers op enthousiaste wijze bewust maken van het belang van een gezonde en actieve leefstijl.
Biedt bij Lifeguard: Coaching en trainingen op het gebied van energy management, beweging, slaap (ook voor ploegendiensten), stress en werk-privé balans. Daarnaast hou ik mij bezig met het wetenschappelijk, naar de nieuwste inzichten, onderbouwen van de trainingen.
Is naast Lifeguard: Samenwonend met Maarten en mijn zoontje Milan. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik graag met mijn vriend en zoontje er op uit en als ‘hobby’ ben ik nog 1 dag per week werkzaam als docent lichamelijke opvoeding. Een aantal jaar geleden ben ik voor het goede doel de Alp d’Huez 5x op gefietst.
Studeerde: Bewegingswetenschappen (VU), Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), cursus neuropsychologie en psychofarmacologie (OU) en op dit moment bezig met de cursus psychologie van arbeid en gezondheid (OU).
Staat voor: Vertrouwen, doorzettingsvermogen en de passie voor alles wat met vitaliteit te maken heeft.
Gaat voor: Een vitale en fitte werknemer/organisatie door de klant te prikkelen met de nieuwste inzichten uit de wetenschap en topsport.