Karin Legemate

Karin Legemate

‘Gezonde mensen nog beter maken!
Is bij Lifeguard: Trainer & coach
Was vóór Lifeguard: Voetbalster bij ADO Den Haag, AZ, Telstar en het Nederlands elftal. Werkte in het onderwijs en in de revalidatie- en re-integratiesector.
Wil bij Lifeguard: Werknemers op enthousiaste wijze bewust maken van het belang van een gezonde en actieve leefstijl.
Biedt bij Lifeguard: Coaching en trainingen op het gebied van energiemanagement, beweging, slaap (ook voor ploegendiensten), stress en werk-privé balans. Daarnaast hou ik mij bezig met het wetenschappelijk, naar de nieuwste inzichten, onderbouwen van de trainingen.
Is naast Lifeguard: Samenwonend met Maarten en onze kinderen Milan en Mirte. In mijn vrije tijd sport ik graag, zoals hardlopen en tennis. Daarnaast ga ik graag met mijn gezin er op uit. Naast mijn werkzaamheden bij Lifeguard ben ik ook gastdocent bij een business academy (NLBA) en coach en train ik sporters en mensen uit het bedrijfsleven om optimaal te presteren.
Studeerde: Bewegingswetenschappen (VU), Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), cursus neuropsychologie en psychofarmacologie (OU) en cursus psychologie van arbeid en gezondheid (OU). Op dit moment ben ik bezig met een studie Integrale Geneeskunde en Leefstijlgeneeskunde (AIM).
Staat voor: Vertrouwen, doorzettingsvermogen en de passie voor alles wat met vitaliteit te maken heeft.
Gaat voor: Gezonde werknemers en organisaties nog beter maken!