Edwin Singerling

Edwin Singerling

‘De uitdaging is om mensen fit en inzetbaar te houden in een wereld van voortdurende verandering’
Is bij Lifeguard: Trainer, adviseur, executive (team) coach
Was vóór Lifeguard: Heeft als Managing Director en Senior Consultant Berenschot ruim 100 organisaties geadviseerd en specialiseerde zich op het gebied van strategiebepaling en formulering HRM beleid, duurzame inzetbaarheid en talent management. Verder was hij als interim manager actief met herstructurering van organisaties, verbetering van (interne) dienstverlening, opzetten van Performance Management en Rewarding. Voorafgaand aan de periode bij Berenschot werkt hij in diverse HR functies bij internationale ondernemingen in de telecommunicatie en informatietechnologie. Vanaf 2003 is hij actief als zelfstandig adviseur, executive (team)coach of change manager en de laatste jaren verbonden aan Lifeguard.
Wil bij Lifeguard: Organisaties succesvol maken door cruciale vitaliteit verbeteringen te realiseren.
Biedt bij Lifeguard: Implementeren van de ‘vitale organisatie’, ontwikkelen van Verbindend Leiderschap, realiseren van Duurzame Inzetbaarheid, focus op een ‘High Performance Culture’ en executive (team) coaching
Is naast Lifeguard: Getrouwd met Ilda
Vader van Gigi
Liefhebber van (verre) reizen, steden trips, favoriete land met familie en vrienden is Italië.
War Child Ambassador, coaching en ontwikkelen van managers en professionals van de War Child organisatie
Geeft gastcolleges aan de Erasmus Universiteit Rotterdam over de ‘human side of change’.
Liefhebber van jazz, soul en funk muziek
Favoriete sporten: Tennis, voetbal en fitness
Studeerde: Studeerde cum laude af aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam op het thema Duurzame Inzetbaarheid. Specialiseerde zich later in Persoonlijk Leiderschap, Neuro Linguïstisch Programmeren en Executive (Team) Coaching.
Staat voor: Resultaten boeken op basis van het versterken van onderlinge verbinding, een stapsgewijze (leer)aanpak en focussen op organisaties vitaliteit
Gaat voor: Change, improving and embedding organizational vitality is a team effort in a practical work environment. Creating trust and teamspirit is a crucial step forward.