Lisa de Vilder

Lisa de Vilder

'Als je anders naar de dingen kijkt, verandert ook dat wat je ziet'
Is bij Lifeguard: Coach & trainer
Was vóór Lifeguard: Selectielid van de Nederlandse Boksbond 2013-2018. Ambulant therapeut voor cliënten met eetstoornissen en andere co-morbide problematiek. Leider van Therapie in Praktijk groepen.
Wil bij Lifeguard: Een betekenisvolle bijdrage leveren aan het creëren van balans tussen presteren en voor jezelf zorgen.
Biedt bij Lifeguard: Coaching op persoonlijke ontwikkeling, stress en energiemanagement. Training en inspiratie over de relatie tussen voeding, presteren en gezondheid.
Is naast Lifeguard: Vriendin van Delano. Gek op gezond koken en lekker eten. Vaak te vinden op de boksschool voor training en de gezelligheid. Houdt van wandelen in het bos of langs het strand. Sportpsycholoog voor ambitieuze (top)sporters. Trainer bij (W)eet wat je doet, preventietrainingen voor eetstoornissen in de sport en het stimuleren van een gezond topsportklimaat.
Studeerde: Sociale Psychologie (Universiteit van Utrecht), Sport- en Prestatiepsychologie (Universiteit van Amsterdam) en Coach Intensive NOBCO Practioner (NONONS).
Staat voor: Inzet, uitdaging en vertrouwen.
Gaat voor: Plezier in zelfontwikkeling!