Ingrid Paul

Ingrid Paul

‘Met een kleine verandering in je leefstijl ervaar je al zoveel meer vitaliteit en positiviteit’
Is bij Lifeguard: Performance Coach
Was vóór Lifeguard: Hartfunctielaborante, betrokken bij de oprichting van een preventie centrum voor Cardiologie.
Wil bij Lifeguard: Een bijdrage leveren om mensen bewust te laten worden van hun vitaliteit
Biedt bij Lifeguard: Hoe blijf je een vitaal en positief mens terwijl er zoveel van je verwacht wordt? Bewaken werk/privé balans, hoe zorg je dat je alles met plezier blijft doen terwijl je veel uit het leven wilt halen? Met haar ervaring en inlevingsvermogen, denkt ze met je mee en zal ze je praktische tips voorleggen om je energieker te laten voelen zodat je nog meer van het leven kunt genieten.
Is naast Lifeguard: Een warm gezelligheidsmens. Getrouwd met Ron, moeder van 2 studerende en sportieve zonen. Ze is hun grootste fan en supporter bij de marathons, roeiwedstrijden en schaatsevenementen waar zij zich aan wagen. Ze houdt van wintersporten, skiën, schaatsen en fitness en golf. Vanaf de lente pakt ze samen met Ron de mountainbike en trekken ze erop uit. Verder delen ze samen de liefde voor de watersport. Ze houdt van gezelligheid en gaat graag op pad. Ze is dan ook heel blij met een fijne familie en een grote vriendengroep.
Studeerde: Personal Health Coaching in Dordrecht.
Hearthmath Stresscoach
Staat voor: Positiviteit en vitaliteit in het leven.
Gaat voor: Inzicht geven bij mensen hoe je met kleine veranderingen veel kunt bereiken waardoor je energieker wordt en meer levensgeluk ervaart.