Ceciel Sniekers

Ceciel Sniekers

‘Kleine veranderingen maken een groot verschil!
Is bij Lifeguard: Energy coach
Was vóór Lifeguard: Inspanningsfysioloog bij HJZsport, vitaliteitscoach, personal trainer, docent voeding-beweging-coaching bij Chivo opleidingen
Wil bij Lifeguard: Mezelf ontwikkelen als executive coach, mijn ervaring in het ontwikkelen en geven van workshops gebruiken
Biedt bij Lifeguard: Coaching op zowel fysiek als mentaal gebied en uitvoeren van healthchecks. Uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van gezond leven, zoals voeding, slaap, stressmanagement en beweging.
Is naast Lifeguard: Samenwonend met Floris, Nina en binnenkort nog een meisje of jongen (!) in Haarlem; Gek van kite-surfen en als het niet waait mountainbiken of hardlopen; Dol op het strand; Vaak nieuwe recepten aan het uitproberen, waarbij de uitdaging is om gezond en lekker te combineren; Heel trots op het huis wat we gekocht hebben als ruïne en helemaal gerenoveerd hebben in onze eigen stijl; Eigenaar van het bedrijf SNIEKERS: praktijk voor life-coaching, fysieke training en ontwikkelen van cursusmateriaal en samenstellen van vitaliteitsprogramma’s.
Studeerde: Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht, bewegingswetenschappen aan de VU Amsterdam; diverse bijscholingen op gebied van voeding, beweging en coaching.
Staat voor: Waardevolle inzichten en praktische handvatten; Cliënten beschrijven mij als laagdrempelig, open houding, positief en betrokken.
Gaat voor: Mensen informeren en motiveren om zo die eerste stap in de goede richting te zetten. Mijn werkwijze bestaat uit een samensmelting van inzichten uit Mindfulness en de positieve Psychologie, verschillende effectief bewezen coachingstechnieken en mijn eigen levenservaring.