Wilma Overbeek

Wilma Overbeek

‘Alles wat je aandacht geeft groeit!’
Is bij Lifeguard: Coach
Was vóór Lifeguard: Naast Lifeguard werk ik in mijn eigen praktijk als oefentherapeut, systemisch coach, adem-, balans- & slaapexpert. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening als regiomanager bij Randstad Uitzendbureau.
Wil bij Lifeguard: Een bijdrage leveren aan veerkrachtige, vitale organisaties.
Biedt bij Lifeguard: Coaching naar een gezonde, duurzame leefstijl voor meer balans, veerkracht én energie.
Is naast Lifeguard: Getrouwd met Roland en moeder van twee zonen en een bonusdochter. Mijn liefde voor beweging is ontstaan in mijn jeugd als basketballer. Daarnaast krijg ik energie van met volle aandacht luisteren naar mooie muziek. Monchou-taart eten met mijn man en kinderen in Amsterdam. Werken in de tuin, het liefst op blote voeten. De zon in de zee zien zakken in gezelschap van goede vrienden. En niet in de laatste plaats, met mijn kinderen de berg af skiën om voor mij het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren en te laten ervaren.
Studeerde: Oefentherapie, Academie voor leefstijl en health, Instituut voor systemisch werk en coaching, ademtherapie en slaaptherapie.
Staat voor: Een veilige setting waarin ik niet alleen samen met je kijk naar leefstijlfactoren, maar ook naar gedragspatronen.
Gaat voor: Bewustwording en inzicht, zodat jij daadwerkelijk een eerste stap kan zetten naar meer balans, veerkracht én energie.