Koosje van Frankenhuysen

Koosje van Frankenhuysen

‘Energiek en bevlogen aan het werk, wie wil dat niet’
Is bij Lifeguard: Trainer en coach
Was vóór Lifeguard: Al 22 jaar zelfstandig trainer, coach en Arbeids- & Organisatie psycholoog over de gehele breedte van het bedrijfsleven
Wil bij Lifeguard: Mijn ervaring en kennis vanuit een wetenschappelijk perspectief inzetten ten behoeve van vitale mensen, teams, leidinggevenden en organisaties
Biedt bij Lifeguard: Als trainer en coach help ik medewerkers, leidinggevenden en teams om met meer energie en bevlogenheid te werken.

Voor medewerkers: omgaan met stress, tijds- en werkdruk; focus en plezier op het werk vergroten; rust en herstel en beter slapen, mentale kracht.
Voor leidinggevenden: hoe zet je jezelf en je medewerkers in hun kracht en kun je mensen meer bevlogen laten functioneren.
Een gedreven team dankzij: een positieve en constructieve samenwerking, open en eerlijke communicatie, feedback en een goede taakverdeling.

Is naast Lifeguard: Moeder van 2 tieners (Kika en Branko), liefhebber van Amsterdam, kunst en cultuur, lekker en gezond koken, reizen.
Studeerde: Arbeids- & Organisatie psychologie aan de UvA. Vitaliteit voor mens en organisatie bij de Nederlandse Vereniging van Psychologen (NIP).
Teamcoaching, begeleiding bij Stress en Burn-out en Intervisiebegeleiding bij het Rino (organisatie voor permanente educatie en training op het gebied van geestelijke gezondheid). Rationeel Emotieve Therapie bij het Instituut voor RET.
Staat voor: Ieder mens is intrinsiek gemotiveerd om zijn of haar werksituatie inspirerender en effectiever te maken. Mensen daarbij helpen is mijn uitdaging. Ik doe dit door een combinatie van oprechte empathie en resultaatgerichte deskundigheid.
Gaat voor: Het snijvlak tussen leiderschap, teamontwikkeling en vitaliteit