Dillianne van den Boogaard

Dillianne van den Boogaard

‘Samen werken aan vitaliteit: duurzame verandering!’
Is bij Lifeguard: (Team)coach, facilitator en consultant
Was vóór Lifeguard: Manager Wonen, directeur VvE Diensten en manager Juridische Zaken bij Stichting de Alliantie. En topsporter: hockeyster bij Den Bosch en het Nederlands Elftal.
Wil bij Lifeguard: Teams en organisaties verleiden om samen te (blijven) werken aan een vitale werkomgeving waar gezamenlijke (team)doelen gelden, ruimte is voor individuele ontwikkeling en er oog is voor ieders energiebalans
Biedt bij Lifeguard: Kennis en ervaring uit het bedrijfsleven en de topsport, op het gebied van cultuur- en organisatieverandering. Dillianne is nieuwsgierig, leergierig en brengt graag mensen met elkaar in verbinding.
Is naast Lifeguard: Samenwonend met Daan en hun vier kinderen: Juul, Beer, Goof en Mik. Daarnaast besteedt ze haar tijd aan sporten, en lange avonden tafelen (en eventueel een klein dansje) met familie en vrienden.
Studeerde: Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht, volgde de leergang Team Coaching aan de School voor Coaching, en is gecertificeerd Management Drives IP & GTO consultant
Staat voor: Energie, doelgerichtheid, open en transparante communicatie, vertrouwen (geven)
Gaat voor: (Samen) doelen stellen met ruimte voor ontwikkeling van het individu