Dillianne van den Boogaard

Dillianne van den Boogaard

‘Samen werken aan vitaliteit: duurzame verandering!’
Is bij Lifeguard: Senior adviseur Team- en Leiderschapsontwikkeling
Was vóór Lifeguard: Manager Wonen, directeur VvE Diensten en manager Juridische Zaken bij Stichting de Alliantie. En topsporter: hockeyster bij Den Bosch en het Nederlands Elftal.
Wil bij Lifeguard: Teams en organisaties verleiden om samen te (blijven) werken aan een vitale werkomgeving waar gezamenlijke (team)doelen gelden, ruimte is voor individuele ontwikkeling en er oog is voor ieders energiebalans
Biedt bij Lifeguard: Dillianne heeft ervaring en kennis opgedaan in zowel de sport (zij is een voormalige
Olympische hockey international) als het bedrijfsleven. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van leiding- en richting geven aan teams en bedrijfsonderdelen, en heeft zich gespecialiseerd in het werken met teams en leiderschapsontwikkeling.
Is naast Lifeguard: Maximaal aan het genieten van het familieleven (met haar partner Daan en hun vier
kinderen). Dillianne sport veel (hardlopen, tennis, hockey, fietsen) en ook vindt ze het heerlijk om met kinderen en tieners te werken, door ze te motiveren en deel te laten nemen aan verschillende activiteiten en sport.
Studeerde: Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht, volgde de leergang Team Coaching aan de School voor Coaching, en is gecertificeerd Management Drives IP & GTO consultant
Staat voor: Energie, doelgerichtheid, open en transparante communicatie, vertrouwen (geven)
Gaat voor: (Samen) doelen stellen met ruimte voor ontwikkeling van het individu