Harro Yestra

Harro Yestra

'Vitaliteit is een werkwoord!'
Is bij Lifeguard: Coach, Healthmanager & Trainer
Was vóór Lifeguard: HR-adviseur bij Ssense en gedetacheerd als re-integratiecoach bij verschillende arbodiensten, daarvoor HR-medewerker bij GGD en VSH Fittings.
Wil bij Lifeguard: Medewerkers coachen en trainen om ‘de beste versie van zichzelf’ te kunnen zijn
Biedt bij Lifeguard: Coaching en training van individu en teams op het gebied van vitaliteit en prestatievermogen, met een focus op mentale kracht, stresscoping en mindfulness; preventief spreekuur, advies en begeleiding bij verzuim en re-integratie, organisatieadvies m.b.t. het verhogen van de vitaliteit en het prestatievermogen van medewerkers.
Is naast Lifeguard: Partner van Iris en vader van Tjibbe, fervent sportliefhebber (wielrennen, hardlopen, (golf)surfen, en van alles met een bal), muziekfanaat (luisteren en maken: gitaar), reiziger/ontdekker en een goede vriend.
Studeerde: Business studies met specialisatie HRM (Master), Human Resource Management (Bachelor). Vervolgens: Master coaching en Counseling (Europees Instituut), basis Trainer Mindfulness (centrum voor Mindfulness Amsterdam), Heartmath-coach (Heartmath Institute)
Staat voor: Empathie, integriteit en betrouwbaarheid, intrinsieke motivatie en betrokkenheid, doelgericht en gedreven om van iedere situatie het beste te maken
Gaat voor: Vitale medewerkers die blij zijn in hun werk, het beste van zichzelf kunnen geven, meer begrip hebben voor elkaar, minder burn-out en energielekken binnen teams en organisaties.