Michelle Hendrikx

Michelle Hendrikx

'Elke reis begint met de eerste stap'
Is bij Lifeguard: Trainer energiemanagement, teamcoach, leiderschap-expert en -ontwikkelaar
Was vóór Lifeguard: Sociaal ondernemer, reiziger, programmaleider, trainer en coach.
In Guatemala een sociaal koffie bedrijf opgezet en daarna met gezin en camper een jaar door de natuur van Mexico, Amerika en Canada gereisd. Vóór dit avontuur onder andere werkzaam bij het VU medisch centrum als programmaleider, trainer en coach en verantwoordelijk voor leiderschapsontwikkeling.
Wil bij Lifeguard: Mensen en organisaties in beweging brengen (fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel)
Biedt bij Lifeguard: Training en coaching van individuen en teams op het gebied van vitaliteit en leiderschap. (Door) ontwikkeling van Lifeguard trainingen en producten en strategie.
Is naast Lifeguard: Getrouwd met Wouter en moeder van Mette & Lot. Trekt graag bergschoenen aan om – vaak met kind op de rug – te hiken in de natuur. Houdt van buitensport: tennis, bootcamp, racefietsen en rennen. Maar kan ook verdwijnen in een mooie (filmhuis) film, documentaire of goed boek. En geniet graag van een speciaal biertje op zijn tijd…
Studeerde: Bewegingswetenschappen en Health Policy, Economics and Management, Universiteit Maastricht. Coachopleiding (Move a Mountain bewustzijnstrainingen). Insights gecertificeerd (team)coach.
Staat voor: Openstaan voor anderen, oordelen uitstellen en de durf en het vertrouwen hebben om je eigen pad te kiezen
Gaat voor: Een bewuste en gezonde combinatie tussen plezier, rust, uitdaging, beweging en ontwikkeling.