Lifeguard Academy

Onze kennis in jouw organisatie

Ontdek de Lifeguard Academy, dé plek waar Lifeguard professionals opleidt om vitaliteit en veerkracht binnen hun eigen organisaties te versterken. Daarmee verbeter je de arbeidsparticipatie, verminder je verloop en verzuim, en verhoog je de productiviteit in je organisatie. Volg een van de opleidingen van de Lifeguard Academy en maak van vitaliteit een prioriteit voor jouw organisatie.

Onze opleidingsprogramma’s:

Mentale Veerkracht Expert

Word een expert in het bevorderen van mentale veerkracht binnen je organisatie. Leer praktische strategieën om stress te beheersen, krijg handvatten om mentale gezondheid bespreekbaar te maken en maak deel uit van een netwerk waarin je best practices kunt uitwisselen met anderen.

Klik op de pagina Mentale Veerkracht Expert om meer te lezen over de inhoud van de opleiding, opbouw, kosten en startdata.

NVS Team Coach

De Net Vitality Score (NVS) is een van de manieren waarop Lifeguard de vitaliteit meetbaar maakt binnen teams, afdelingen en organisaties. Leer om op basis van deze NVS de energie binnen teams te evalueren, te optimaliseren en een positieve dynamiek te creëren.

Trainer energiemanagement, focus en stress

Ontwikkel praktische vaardigheden en strategieën om energie effectief te beheren, focus te vergroten en stress te verminderen. Leer hoe je deze waardevolle kennis overdraagt aan medewerkers, wat bijdraagt aan een gezonde werkomgeving en verhoogde productiviteit.

Kennis, materialen en begeleiding door Lifeguard

Je wordt automatisch lid van de Lifeguard Community, waarbinnen je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen en met elkaar best practices kunt uitwisselen.