TNO

TNO

TNO en Lifeguard hebben in 2019 een vierjarige overeenkomst gesloten om in partnerschap een vitaliteitsprogramma op te zetten. HR Director Irene van den Broek: “TNO heeft de visie dat vitale medewerkers energieker zijn, met meer plezier werken, zich sneller ontwikkelen en van grotere waarde zijn voor hun omgeving en onze organisatie. Daarom bouwen we met het vitaliteitsprogramma ‘Fit for your Future’ heel gericht aan een vitale organisatie en vitale medewerkers.”

Vitaliteit in de bedrijfsstrategie

“Lifeguard is op twee manieren betrokken in het partnership: allereerst zet Lifeguard advies en expertise in voor de meerjarenaanpak van het programma op strategisch niveau. Lifeguard is daarnaast preferred supplier voor de vitaliteitstrainingen aan teams. Inmiddels lopen er meer dan 12 verschillende trajecten waarin teams werken aan allerlei aspecten van vitaliteit. In het strategische ‘Fit for your Future-programma’ bundelen TNO en Lifeguard de krachten en werken we samen op de volgende kernthema’s: strategie, leiderschap, cultuur, vitaliteitsmanagement, werkprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zet TNO, vanuit de unit Healthy Living, natuurlijk ook de eigen expertise in voor het programma.”

Brede samenwerking

“De planmatige aanpak zorgt ervoor dat we op kleine en grote onderwerpen al resultaten hebben geboekt. Zo genieten de TNO’ers nu van gratis vers fruit op de werkvloer en organiseren we ‘Fit for your Future-cafés’ waarin collega’s testen hoe fit ze zijn. Ook werken we met een aantal partijen samen, waaronder de arbodienst, om een voor TNO passend en innovatief aanbod van zorg- en vitaliteitsdiensten samen te stellen. Binnenkort starten we met een ambassadeursprogramma waarbij onze collega’s uit alle hoeken van de TNO-organisatie met teams gaan werken aan vitaliteit. Ik ben enorm trots op onze samenwerking als partners en op de resultaten die we boeken. Ik kijk dan ook uit naar de volgende mijlpalen op vitaliteitsgebied!”