Whitepaper ‘Vitaliteit in verbinding’

Vitaliteit in Verbinding

Een vitale organisatie met vitale medewerkers; wat is het, en wat is daar voor nodig?
Dit is het centrale thema tijdens de Lifeguard Zomeravondgesprekken. Hierin gaan we met topmanagers van toonaangevende organisaties diepgaand in gesprek over ‘The future of work’.

De belangrijkste conclusies hebben kort en krachtig voor je samengevat in dit whitepaper, aangevuld met prikkelende quotes van deelnemers. Download ‘m snel!

Mikkel Hofstee van Lifeguard schreef het whitepaper 'Vitaliteit in verbinding'Mikkel Hofstee, oprichter en CEO Lifeguard

“Het uitwisselen van verschillende gedachten heeft ons veel geleerd. Het heeft ons als Lifeguard gesterkt in onze missie dat we meer dan ooit moeten gaan inzetten op vitaliteit vanuit verbinding en verlangzaming. De krapte op de arbeidsmarkt lijkt aan te houden, de onzekerheid en snelheid van veranderingen is groot en we worden ouder en moeten langer doorwerken. Tegelijk is Corona misschien wel de grootste game changer geweest van de afgelopen 50 jaar. Juist daarom is vitaliteit belangrijker dan ooit, maar wel op een goede manier, waarbij we daadwerkelijk bijdragen aan een menselijke organisatie.”

Whitepaper van Lifeguard: vitaliteit in verbinding