Future of Work

Elk jaar organiseert Lifeguard op een inspirerende plek de Future of Work gesprekken, waarbij HR-directeuren en CFO’s van vooraanstaande bedrijven en organisaties uitgenodigd worden om in gesprek te gaan over de toekomst van werk. Zij delen hun gedachten over zinvol werk en hoe hun organisaties een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld.

Whitepaper 2021

We leven in een unieke tijd waarin de grote uitdagingen die op ons afkomen ons dwingen tot een herwaardering van wat we belangrijk vinden. Bedrijven zouden een positieve bijdrage aan de wereld om hen heen moeten leveren, waarbij leidinggevenden de veranderingen vóórleven en medewerkers zich afvragen wat de zin van hun leven is.

'Bedrijven worden een force for good'

Download whitepaper

Stuur download link naar:

P.S. Heb je de e-mail niet ontvangen? Check je spambox.

Whitepaper 2020

De coronacrisis heeft de manier waarop we werken volledig op zijn kop gezet. Er is reden tot zorg: hoe houden we mensen vitaal, bevlogen en betrokken als we elkaar nog maar zo weinig zien? Alleen vitale organisaties zullen in de toekomst succesvol zijn. Zo bezien is de coronacrisis ook een kans: alles is in beweging dus nú is de tijd om een aantal veranderingen door te voeren.

'We werken met mensen, en voor mensen'

Download whitepaper

Stuur download link naar:

P.S. Heb je de e-mail niet ontvangen? Check je spambox.