Lifeguard benoemt Joost Kok als nieuwe CEO na 21 jaar onder leiding van oprichter Mikkel Hofstee

Na een succesvolle periode van 21 jaar, heeft Lifeguard-oprichter Mikkel Hofstee besloten het CEO-stokje door te geven aan Joost Kok. Onder leiding van Mikkel heeft Lifeguard zich ontwikkeld van een pionier in fysieke gezondheidschecks naar een gerespecteerde adviseur voor toonaangevende organisaties en de overheid op het gebied van vitaliteit, teams, en leiderschap.

Mikkel Hofstee draagt CEO stokje Lifeguard over aan Joost Kok
Mikkel (links) draagt het CEO-stokje over aan Joost

Het team van Lifeguard en de schil van vaste freelancers richt zich op training, coaching, en consultancy. De erkenning van hun toewijding blijkt uit de 23e positie die Lifeguard inneemt in de MT1000-ranglijst van beste HR-adviesbureaus in Nederland.

Mikkel Hofstee, die met trots terugkijkt op de bereikte mijlpalen, geeft aan dat hij met vertrouwen het leiderschap aan Joost Kok overdraagt. “Hoewel het een grote stap is om na 21 jaar de leiding over te dragen, heb ik er alle vertrouwen in dat Joost onze organisatie verder zal brengen zonder ons unieke DNA te verliezen. Ik kijk ernaar uit me volledig te richten op mijn nieuwe rol binnen Lifeguard, waarbij ik samen met klanten onze nieuwe propositie verder ga ontwikkelen.”

De andere twee oprichters, Folef Bredt en Pepijn van der Meulen, blijven betrokken bij Lifeguard als consultants, trainers, en coaches.

Joost Kok, die 7,5 jaar bij Lifeguard werkt en voorheen verantwoordelijk was voor het operationele- en commerciële team, uit zijn trots en dankbaarheid voor het vertrouwen dat Lifeguard in hem stelt. “Met veel enthousiasme ga ik Lifeguard een nieuwe impuls geven. Ik leid een fantastisch team dat dagelijks impact maakt bij onze klanten. De missie van Lifeguard, ‘Vitale medewerkers in vitale organisaties’, is ook mijn missie.”

Voor verdere vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Joost Kok op 06 58937428 of joostkok@lifeguard.nl