Burn-out of Bore-out?

Lifeguard Online Event 2020

Energie is niet gelijk verdeeld binnen organisaties. Hoe is dat in jouw organisatie? In deze periode zien we niet alleen signalen van burn-out energie binnen bedrijven, maar ook opvallend veel mensen in bore-out energie. Hoe is dat bij jou en jouw medewerkers? En wat kunnen jullie doen om je energie beter te managen? Lifeguard geeft hier inzicht in met een sessie over individueel energiemanagement en energiemanagement voor leidinggevenden.

Tijdens deze online sessie delen wij onze inzichten, die onze experts zien tijdens deze crisis binnen organisaties. We staan stil bij wat je kunt doen om deze signalen aan te pakken en waarom je dit kunt doen. Door onze activiteiten effectief in te richten laden we onze energie effectief op en houden we dat langer vast.

Het online klant event bestaat uit een sessie individueel energiemanagement waarin je kennis en inzicht krijgt in jouw huidige staat en doelen. Daarnaast leer je hoe je, als leidinggevende, je mensen in deze tijd zo goed mogelijk aan kan sturen om hun doelen te halen, maar ook als mens te floreren.

Wij nodigen je graag uit op dinsdag 2 juni voor een inspirerende en informatieve online sessie via Zoom. Inschrijven voor de sessie kan door een mail te sturen naar info@lifeguard.nl. Daarna ontvang je de inloggegevens.

Datum: Dinsdag 2 juni 2020

Locatie: Zoom

Tijdstip: 15:00 – 16:00

Dagvoorzitter en Energiemanagement voor leidinggevenden
Martin Hersman (Managing partner Lifeguard)

Individueel energiemanagement
Martin Pet (Lead expert, Lifeguard)

Let op: Er is ruimte voor maximaal 15 personen per sessie.

We zien je reactie graag vóór 28 mei tegemoet via info@lifeguard.nl.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met:
Caithlin Petersen – caithlinpetersen@lifeguard.nl – 06 40 68 75 57