Zalsman is Het Vitaalste Bedrijf van Nederland

Onze hartelijke felicitaties voor Zalsman, grafimediabedrijf in Zwolle, voor het winnen van de verkiezing Het Vitaalste Bedrijf van Nederland! De prijs is uitgereikt door Pieter van den Hoogenband en Matthijs van Nieuwkerk, op 16 november. Zalsman biedt haar medewerkers een uniek Lifeguard-vitaliteitsprogramma om ze vitaal en fit te houden, met onder meer workshops over slaap, voeding en prioriteiten stellen en individuele coaching. Er wordt staand gewerkt en vergaderd en er zijn fietsbureaus.

De verkiezing ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland’ is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar. Deelnemende bedrijven worden beoordeeld op hun visie op gezondheid en vitaliteit in hun bedrijf, waarbij onder meer bedrijfscultuur, leiderschap en betrokkenheid van de werknemers belangrijke criteria zijn.

Bij Zalsman is vitaliteit een belangrijk onderwerp. Directeur Herman Verlind:”We zijn al een tijdje bezig met datgene waar we in geloven: onze mensen stimuleren het maximale uit zichzelf te halen. We zijn ontzettend trots dat we hier nu zoveel erkenning voor krijgen en tegelijkertijd geeft het ons weer nieuwe inspiratie om volgende stappen te zetten”. (bron: De Ondernemer)

Verlind is blij en onder de indruk van de prijs: “Niet verwacht, maar uiteraard wel gehoopt”, reageert hij. Tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam ging De Ondernemer met hem in gesprek over vitaliteit op de werkvloer.