Lifeguard komt met een nieuwe e-Vitality portal

Na een ontwikkeltraject van 1,5 jaar heeft Lifeguard een volledig vernieuwd vitaliteitsportaal in gebruik genomen. Deze oplossing ondersteunt en stimuleert werknemers op leuke en interactieve wijze naar vitaler gedrag, een hoger energieniveau en meer bevlogenheid. Zo helpen wij onze klanten een vitale cultuur te creëren met duurzaam vitaal gedrag.

De e-Vitality portal is een innovatieve en veilige IT-oplossing. We verwachten voorop te kunnen blijven lopen, mede door de samenwerking met VitalHealth (onderdeel van Koninklijke Philips N.V.). We zijn blij te horen dat onze klanten enthousiast zijn over onze onderscheidende digitale ‘self development’ oplossingen. Bijkomend voordeel is dat nieuwe wetgeving, zoals AVG, voor ons nu geruisloos wordt opgelost.

Inmiddels maakt een groot deel van de Lifeguard klanten gebruik van het nieuwe vitaliteitsportaal, waaronder klanten als Friesland Campina, Aegon, Atradius, RadboudUMC, ONVZ, Accenture en de Rijksoverheid. Deze zomer gaan de laatste klanten, waaronder ING, over op het nieuwe platform.


Wilt u weten hoe wij onze oplossingen laten werken voor de vitaliteit van uw organisatie? Neem dan contact met ons op.