Dura Vermeer medewerkers lekker in hun vel met #DV4FIT

Dura Vermeer wil dat haar medewerkers lekker in hun vel zitten, zowel fysiek als mentaal. Op het werk en privé. Met het programma #DV4FIT– Werken aan je Energie krijgen de medewerkers daarvoor een steuntje in de rug. Ze kunnen aan de slag met diverse cursussen en trainingen en krijgen het jaar door tips en adviezen voor een gezondere leefstijl, aan de hand van 4 thema’s: Mentaal – Fysiek – Voeding – Financiën. Lifeguard verzorgt de training Energiemanagement.

Met een speciale website, een #DV4FIT-krant en een filmpje met Job Dura in de hoofdrol zijn medewerkers geïnformeerd over het aanbod en uitgenodigd om mee te doen aan het programma. Deelname is op vrijwillige basis en kan zowel als individu als samen met collega’s. Op de website is bijvoorbeeld te zien voor welke sportevenementen deelnemers worden gevraagd, zoals een prestatieloop en drakenboot racen. Ook kunnen deelnemers aan het programma tips en ervaringen delen met collega’s.

Bouwen is topsport

Mooie gebouwen maken en strakke infrastructuur aanleggen is topsport. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. In het programma wordt aandacht besteed aan vragen als: ‘Hoe ga je om met de werkdruk die je ervaart? Hoe speel je in op veranderingen om je heen en hoe kan je er voor zorgen dat je gezonder ouder wordt? Geef je extra aandacht aan je gezin, ga je meer bewegen? Als Lifeguard dragen we graag ons steentje bij om de medewerkers van Dura Vermeer energieker door het leven te laten gaan.