Zalsman is het Vitaalste Bedrijf van Overijssel

Onze klant Zalsman, grafimediabedrijf in Zwolle, is winnaar van de verkiezing Het Vitaalste Bedrijf van Overijssel. De prijs is vanochtend uitgereikt door Pieter van den Hoogenband. Zalsman biedt haar medewerkers een uniek langetermijn vitaliteitsprogramma van Lifeguard om ze vitaal en fit te houden, met onder meer workshops over slaap, voeding en prioriteiten stellen en individuele coaching.

De verkiezing ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland’ is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar. Deelnemende bedrijven worden beoordeeld op hun visie op gezondheid en vitaliteit in hun bedrijf, waarbij onder meer bedrijfscultuur, leiderschap en betrokkenheid van de werknemers belangrijke criteria zijn.

Bij Zalsman is vitaliteit een belangrijk onderwerp. Directeur Hugo Verlind: “Je moet je als bedrijf niet alleen afvragen hoe je je mensen nú optimaal inzet, maar ook wat ervoor nodig is om ze over tien jaar nog steeds goed te laten functioneren. Mensen moeten doorwerken tot hun 67e. Drukken is een zwaar en stressvol beroep. Onze medewerkers moeten dus fysiek fit zijn om hun baan lang vol te kunnen houden” (bron quote: Management Scope)