Energie en ondernemingskracht als onderscheidende factor

Vitale organisaties zijn succesvoller omdat ze organisatiebreed beter presteren. Ze weten talenten aan zich te binden en te ontwikkelen. Voor een hogere arbeidsproductiviteit, duurzame inzetbaarheid en een lager verzuim.

Benieuwd hoe wij organisaties helpen vitaler te worden?

Fully Energized

Een vitale organisatie onderscheidt zich door ondernemingskracht en energie. Van de mensen die er werken, maar ook in de cultuur, structuur en aansturing. Energieke organisaties mobiliseren het volle potentieel van hun medewerkers, wat leidt tot slagkracht, innovatie en betere prestaties. De energie van een organisatie is meetbaar. Wij hebben daarvoor de Lifeguard Energy Scan. Deze laat zien waar de verschillende energievormen aanwezig zijn en vergelijkt dit met gemiddelden en benchmarks. Vervolgens onderzoeken we in teammeetings gezamenlijk waar de aandachts- en verbeterpunten liggen. Zijn er misschien teveel initiatieven? Zijn de doelen onduidelijk? Dit geeft handvatten om met elkaar in trainingen en/of workshops op maat aan de slag te gaan en de energie op te laden.

Lifeguard Energy Scan & teamsessies

Lifeguard helpt met het verbeteren van de organisatie energie met de Fully Energized aanpak: inzicht geven in de organisatie energie met de Lifeguard Energy Scan en drie teammeetings, waarin we gezamenlijk de oorzaken van de gemeten energie achterhalen, verbeterpunten formuleren en een plan van aanpak maken.

Interesse? Neem contact op met Saskia van Dijk, telefoon: 06-48101627 of via saskiavandijk@lifeguard.nl.