Veerkracht Boost Programma

Veerkrachtige mensen kunnen veel aan. Ook een onzekere toekomst.

Klaar voor elke onzekere tijd

De afgelopen (COVID) jaren hebben een flink beroep gedaan op onze energie. Veel mensen zijn hiervan nog niet hersteld. Tegelijkertijd is het belangrijk dat we ons opladen voor de onzekere tijd die voor ons ligt. Dat we onze veerkracht verhogen. Zodat we klaar zijn voor élke onzekere tijd.

Lifeguard weet al twintig jaar de veerkracht van mensen te versterken. Om organisaties in deze periode te kunnen helpen, hebben we een compact programma samengesteld dat in korte tijd de veerkracht in teams meetbaar en aantoonbaar verhoogt: Het ‘Lifeguard Veerkracht Boost Programma’. Dit is gebaseerd op onze ervaring en bewezen wetenschappelijke modellen. Onze ervaren teamcoaches hanteren binnen dit programma altijd een persoonlijke aanpak en spelen in op de specifieke behoefte die bij jouw organisatie en het team leeft.

Opbouw van het programma

In het Lifeguard Veerkracht Boost Programma besteden we ruime aandacht aan het team, omdat het team van grote invloed is op de veerkracht van de individuele medewerkers.

Energiemanagement

De eerste sessie (in teamverband) geeft de deelnemers grip op de eigen energiebalans met verhelderende inzichten en concrete handvatten.

Teamsessies: Verbinding en gemeenschappelijk doel

Met de Lifeguard Energy Matrix brengen we de teamenergie in kaart, wat resulteert in een Net Vitality Score (de NVS). Met dit inzicht als basis, werken we in drie teamsessies samen aan een stevige grond voor een vitaal en veerkrachtig team, waarbij vertrouwen, verbinding en een gemeenschappelijk doel belangrijke pijlers zijn.

Leiderschap: Inzicht en toepasbaar advies

In twee persoonlijke coaching sessies deelt de teamcoach observaties uit de teamsessies met de teamleider en helpt deze met inzicht en toepasbaar advies om het team optimaal te ondersteunen in dit proces en de toekomst.

We staan voor je klaar!

Wil jij snel investeren in de veerkracht van je team? Wij vertellen je graag meer over ons programma.

Bel ons op 030-2400638 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij snel contact met je op.

Enkele opdrachtgevers over onze programma's:

Defensie

De cultuur is verbeterd. De meest cynische mensen zijn opgefleurd

Radboudumc

1,5 jaar na deelname voelt 69% zich nog steeds vitaler

EY

Verbeterde motivatie, werkplezier en uitstraling naar klanten

ING

Een impactvolle samenwerking op maat!