Reset. Reconnect. Recharge.

Versterk je mensen en je organisatie. Juist nu.

Tijd om op te laden

Na twee uitdagende jaren, waarin we moesten leren leven met Covid-19 en er veel is gevraagd van medewerkers, breekt nu een nieuwe tijd aan. Een tijd van kansen en vooruitkijken. Waarin we elkaar weer vaker fysiek treffen, zowel intern als met externe relaties. Een tijd van samenwerken, verbinden en opladen voor de uitdagingen van de toekomst. Maar ook een tijd van nieuwe uitdagingen, zoals een nieuwe vorm van (hybride) werken. Daarom is dit hét moment om te kijken naar de mentale gezondheid van jouw organisatie en deze te verbeteren!

Twintig jaar expertise en ervaring met vitaliteitstrajecten leert ons dat het na een intensieve periode extra belangrijk is om weer op te laden.

20 jaar vitaal

Voor wie

Organisaties proberen problemen rondom mentale gezondheid vaak op individueel niveau op te lossen, zonder kritisch te kijken naar de omgeving. Wij kijken naar vitaliteit op vier niveaus die elkaar onderling beïnvloeden. Idealiter helpen we organisaties daarom met een integrale aanpak.

Wat doen we

Benieuwd hoe het met de mentale gezondheid binnen jouw organisatie gesteld is en hoe je dit kunt verbeteren? Als dé specialist op het gebied van vitale organisaties helpen we je graag met unieke tools, programma’s en interventies.
Resultaten van de integrale aanpak van Lifeguard
  • Medewerkers worden mentaal en fysiek sterker en weerbaarder. Dit leidt tot meer werkplezier, minder uitval en meer werkvermogen.
  • Mentaal en fysiek sterke medewerkers presteren beter op individueel en teamniveau, waardoor minder fouten worden gemaakt en dat levert tevreden klanten op.
  • Aandacht voor vitaliteit leidt tot een betere reputatie. Intern zorgt het voor behoud van medewerkers en extern trekt het nieuw talent én klanten aan.
  • Betere bedrijfsresultaten leiden tot een betere concurrentiepositie in de markt.

Advies op maat

Wat de beste aanpak is verschilt per organisatie. We geven je graag advies op maat. We starten met het in kaart brengen van de situatie. Eén van de tools die we hiervoor kunnen inzetten is de Mentale gezondheidsscan.

Inzicht

De Mentale gezondheidsscan geeft je organisatie inzicht in de mentale gesteldheid van medewerkers en de organisatiefactoren die de sterkste invloed hebben op deze gesteldheid. Denk aan factoren als: verbinding met collega’s, autonomie, leiderschap, bevlogenheid, etc.

Advies

Op basis van de uitkomsten van de Mentale gezondheidsscan ontvang je advies op maat over een concrete aanpak om de mentale gezondheid en vitaliteit van je organisatie te verbeteren. Je krijgt een helder managementrapport, dat we presenteren tijdens een werksessie.

Meedenken & uitvoeren

Beschikt je organisatie al over relevante data over de vitaliteit van medewerkers, of is er al een vitaliteitsaanbod voor medewerkers? Ook dan denken we graag met je mee over mogelijke verbeterpunten om een (nog) vitalere organisatie te worden.

Desgewenst nemen we ook de uitvoering op ons: we inspireren, trainen en coachen medewerkers, teams en managers om te werken aan hun vitaliteit en mentale welzijn.

Interesse in advies op maat, of heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op of download onze whitepaper!

Reset. Reconnect. Recharge.

Download whitepaper

Stuur download link naar: