Joost van Leeuwen

Joost van Leeuwen

'Mens sana in corpore sano'
Is bij Lifeguard: Energycoach
Was vóór Lifeguard: Leefstijlprofessional in een multidisciplinair team van diëtisten, psychologen en andere paramedici bij de Nederlandse Obesitas Kliniek.
Wil bij Lifeguard: Als consultant het inhoudelijke met het commerciële combineren ten behoeve van potentiële new business. Doorgroeien naar het kunnen leveren van advieswerk op maat richting bedrijven m.b.t. duurzame inzetbaarheid.
Biedt bij Lifeguard: Kwalitatieve coaching en in staat om te kunnen differentiëren bij verschillende doelgroepen. Bekwaam in 1 op 1 (e)coaching, groepscoaching en workshops.
Is naast Lifeguard: Samen met Fleur, vader van Amelie en Lorelei. Hockey is voor mij een belangrijke uitlaatklep. Ik heb op hoog niveau gespeeld en ook binnen deze sport komt veel samen wat ik tevens professioneel in kan zetten. Samenwerken, coachen in het veld, netwerken en visualisaties om tot de beste prestaties te komen zijn hier voorbeelden van. Daarnaast breng ik veel kwaliteit tijd door met mijn gezin, lees ik graag vakliteratuur en filosofische werken, ben ik door de jaren heen steeds gezonder en bewuster gaan eten en mediteer ik met enige regelmaat om meer ‘headspace’ te realiseren.
Studeerde: Sportacademie (HBO) in Sittard
Motivational Interviewing (Cambiamo)
Leefstijlcoach (Academie voor Leefstijl en Gezondheid)
Functioneel Coachen (Chivo, Utrecht)
Staat voor: Veerkracht, doorzettingsvermogen en spiritualiteit zijn voor mij erg belangrijk.
Mensen zelf tot nieuwe inzichten laten komen die beklijven op de lange termijn en bijdragen aan zingeving geven mij kracht en energie en daar ontleen ik mijn werkvreugde aan.
Gaat voor: Het creeeren van awareness en bevlogenheid omtrent thema’s als vitaliteit, flexibiliteit, mobiliteit en cultuur&leiderschap binnen bedrijven en bij werknemers.