Klantevent 2023

Kom naar het klantevenement dat we organiseren ter viering van ons 20-jarig bestaan en de verhuizing naar Newton House

 

Op 8 maart 2023 vieren we ons 20-jarig bestaan en onze verhuizing naar het mooiste kantoor van Utrecht.

We ontvangen je graag op ons relatie evenement met een hapje, drankje, goed gezelschap en inspirerende sprekers over het fiasco van vitaliteit zoals het nu gebracht wordt. Wat moet er anders om het wel te laten werken?

Wil je via onderstaand formulier laten weten of we op je mogen rekenen?

Lifeguard klantevent 2023

Datum: 8 maart 2023
Inloop: tussen 16.30 en 17.30 uur
Programma: (inclusief diner) tot 20.00 uur
Locatie: Newton House, 8e etage, Newtonlaan 285, Utrecht

Meld je aan!

 

Damiaan Denys en 'Het tekort van het teveel'

Eind 2020 beschreef hoogleraar Damiaan Denys zijn visie op de mentale gezondheid van Nederland in zijn boek ‘Het tekort van het teveel’. Op het Lifeguard relatie evenement van 8 maart neemt hij je hierin mee.

“Er is iets geks aan de hand. Westerse landen behoren al jaren tot de gelukkigste landen ter wereld. Nooit eerder was de welvaart hoger, rijkdom groter en levenskwaliteit beter. Ze staan aan de top van de wereld op het gebied van onderwijs, leefomgeving, gezondheid, veiligheid en welzijn. Toch lijden vier op de tien mensen in hun leven aan een psychische stoornis en ondergaan in Nederland jaarlijks een miljoen mensen een behandeling voor psychische klachten. We zijn welvarender, maar mentaal zieker dan ooit. We zijn gelukkiger, maar lijden meer dan ooit. Hoe kunnen we deze paradoxen begrijpen? Verwachten we te veel van het leven? Brengt welvaart meer ongeluk? Waarom faalt de mentale zorg? Kunnen we nog gezond en normaal lijden? Zijn onze verwachtingen te hoog? Mogen we nog menselijk zijn?”

Mikkel en de visie van Lifeguard op vitaliteit

‘We bieden onze medewerkers alle mogelijke ondersteuning op het gebied van vitaliteit: persoonlijke coaching, fysieke activiteiten en wellness, trainingen in ontspanning en energiemanagement; er is meer dan ze in een jaar kunnen doen.

Toch lijkt de vitaliteit steeds verder af te nemen. Wat kunnen we nog meer doen?’ Herken je deze vraag?

Lifeguard heeft hier een heldere visie op die Mikkel Hofstee deze avond graag met je deelt.