De juiste krachtenbundeling voor high performance

Een vitaal team werkt efficiënt met elkaar samen. Met gemeenschappelijke doelen, in een sfeer van vertrouwen. Wij begeleiden teams naar méér dan de optelsom van individuen. Op weg naar topprestaties.

Benieuwd naar onze teamprogramma’s op maat?

Teamtraining: Supportive environment

Een training die inspireert en de teamleden helpt meer grip te krijgen op hun eigen energie, en de energie in hun team te verhogen. Deze training richt zich met name op sociale steun: hoe kun je elkaar steunen in stressvolle situaties? ‘Alignment’, ‘commitment’ en ‘attention’ zijn daarbij van wezenlijk belang. De training biedt inzichten die direct in de praktijk toegepast kunnen worden om succesvoller samen te werken.

Teamtraining: High Performance Team

Een team dat de juiste krachten en talenten bundelt, kan komen tot uitzonderlijke prestaties. Want niemand is perfect, maar samen kom je een heel eind. Op basis van kwalitatief onderzoek bekijken we welke krachten en talenten de verschillende teamleden inbrengen en hoe die elkaar kunnen versterken. Een training geeft inzicht in de belangrijkste ingrediënten van een High Performance Team. Met deze ingrediënten gaan de teamleden vervolgens samen aan de slag. Zo werken ze aan de versterking van de solidariteit binnen het team en het vergroten van wederzijds vertrouwen.

Teamtraining: Mentale kracht

Ieder teamlid draagt verantwoordelijkheid voor het behalen van het collectieve doel. En ieders persoonlijke energie en mentale kracht bepalen voor een groot deel het succes. Maar kent iedereen elkaars kracht? En elkaars zwaktes? De teamtraining Mentale kracht biedt inzichten en handvatten om samen meer grip te krijgen op elkaars gedrag. Om van daaruit te werken aan een vitaal, winning team, dat méér is dan de optelsom van individuen.