Sabijn Dullaart

Sabijn Dullaart

‘Management is dingen goed doen. Leiderschap is de goede dingen doen.’
Is bij Lifeguard: Senior consultant
Was vóór Lifeguard: Partner & Strategie  Consultant bij Venturis Consulting Europe voor transformatie trajecten om strategie en mensen bij elkaar te brengen en een gezonder performance klimaat te faciliteren. Tevens leiderschapscoach en facilitator.
Wil bij Lifeguard: Nieuwe trajecten initiëren, meebouwen aan een vitaal leiderschap community en klanten faciliteren in energiemanagement in de breedste zin van het woord.
Biedt bij Lifeguard: Diepe kennis van transformatie trajecten en leiderschapsontwikkeling, visie op vooruitgang, gedragsverandering en de rol van energiemanagement daarin.
Is naast Lifeguard: Counselor, healing- en transformatie coach voor leidinggevenden. Actief betrokken bij maatschappelijke vernieuwingsnetwerken. Toegewijde moeder van Amelie en Folef.
Fan van gezonde eet- en leefstijl en is graag buiten in de natuur bezig met outdoor activiteiten, hardlopen en wandelen. Houdt van dansen en doet dagelijks meditatie of yoga.
Studeerde: Bedrijfsantropologie, MA Organisatiekunde Vrije universiteit te Amsterdam.
Staat voor: Transformatie en vernieuwing, altijd in (zelf)ontwikkeling en op zoek naar de weg van vooruitgang. Ervaart resultaten als opstap of doorkijk naar de volgende fase.
Gaat voor: Het meebouwen aan vitale en veerkrachtige leiders die boven zichzelf uitstijgen en hen en hun organisaties klaarmaken voor de transformatie om nieuwe realiteiten van de toekomst te omarmen.