Mark Luken

Mark Luken

'Er bestaat geen lift naar vitaliteit, je zult de trap moeten nemen'
Is bij Lifeguard: Director IT Solutions & Consultancy
Was vóór Lifeguard: Directeur/eigenaar Improvability: interim- en programmamanagement t.b.v. operationele transformaties, quality assurance en business/IT alignment.
Senior Manager Business Improvement & Change (KPMG Business Advisory).
Manager Arbo- & verzuimreductiediensten (MT Zorg & Inkomen, OHRA). Innovatiemanager Marketing (OHRA)
Wil bij Lifeguard: Een inspirerende partner zijn van management en HR die een business case zien in duurzame gedragsverandering op het gebied van vitaliteit
Biedt bij Lifeguard: Innovatieve IT Solutions ter ondersteuning van vitaliteitsmanagement en business advisering t.b.v. strategie & executie van integrale vitaliteit vraagstukken
Is naast Lifeguard: Partner van Marieke en vader van Stijn en Minke. Beoefenaar van hockey (& trainer), hardlopen, fitness, surfen, skiën en duiken. Penningmeester bij Stichting Eigen Werk. Deze biedt financiële ondersteuning aan startende ondernemers met een maatschappelijk doel.
Studeerde: Beleid en beheer Gezondheidszorg (Universiteit Maastricht; Universiteit Barcelona).
Professionele opleidingen in consultancy, procesverbetering, risicomanagement, coaching, verander – & project management.
Staat voor: Kwaliteit, analytisch, resultaatgericht, innovatief en een eerlijke mening
Gaat voor: Het stimuleren van de collectieve intelligentie binnen organisaties door een kwalitatieve, flexibele, zichzelf ontwikkelende organisatie te creëren, die continu streeft naar meer duurzame toegevoegde waarde voor klanten.