Lisa Koning

Lisa Koning

‘Less effort, more results!’
Is bij Lifeguard: Coach
Was vóór Lifeguard: Werkzaam in het bedrijfsleven als sales coördinator van in- en outcompany bedrijfsfitness, daarnaast werkzaam als freelance sportinstructrice voor diverse sportclubs.
Wil bij Lifeguard: Vitaliteit praktisch, leuk en makkelijk maken.
Biedt bij Lifeguard: Ik maak vitaliteit praktisch, makkelijk en persoonlijk. Door mijn integrale aanpak, waarbij ik coach op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, werken we niet alleen aan de symptomen, maar juist ook aan de onderliggende oorzaken.
Is naast Lifeguard: Ik woon samen met mijn man in Arnhem en we reizen graag naar andere landen. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden en familie af om te genieten van het goede leven, lekker eten en heerlijke wijn. Ik beoefen zo vaak als mogelijk Bikram Yoga, het houdt mij mentaal en fysiek fit en gefocust.
Studeerde: Functioneel Coachen, Chivo kennisinstituut vitaliteit & leefstijl
Energy Coach, Lifeguard
Straight Line Coaching, Johan van der Put
ACT trainer voor gedragsverandering (Acceptance & Commitment Therapy)
Mindfulness Based Stress Reduction, FTB
Voedingsdeskundige, AALO
Bootcamp Instructeur, AALO
Sportinstructeur, AFN
Staat voor: Mijn missie is om (toegewijde) mensen doel- en resultaat gericht te coachen naar een structureel fittere en gezondere leefstijl. En ervoor zorgen dat zij effectief zijn in hun leven en toekomen aan de dingen die echt belangrijk voor ze zijn.
Gaat voor: Ik coach mensen op weg naar een fittere en vitale leefstijl, want vitale mensen maken het verschil, zij staan met plezier in het leven, verbeteren zichzelf iedere dag, zijn productief en gepassioneerd.