Jeannine Driessen

Jeannine Driessen

'Wanneer kies jij bewust voor jezelf?'
Is bij Lifeguard: Coach
Was vóór Lifeguard: Ik heb naast Lifeguard een eigen praktijk in coaching, counseling en traumatherapie en voordat ik de switch naar zelfstandigheid maakte, werkte ik als accountmanager in de media.
Wil bij Lifeguard: Meehelpen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen voor een vitaal, energiek en veerkrachtig bestaan.
Biedt bij Lifeguard: Een luisterend oor en geeft advies toegespitst op jouw situatie.
Is naast Lifeguard: Werkzaam in mijn praktijk in Rotterdam en vooral levensgenieter. Ik hou van mijn werk en ook van ontspanning. Onderneem graag leuke dingen met vrienden en breng quality tijd door met mijn vriend. Ik word blij van (korte) reizen naar plekken waar stad en kust beide aanwezig zijn. Een combinatie van yoga en pilates zorgt ervoor dat ik me goed in mijn lijf voel. En daarnaast wandel ik graag door de natuur om los te laten en op te laden.
Studeerde: Facility Management, Master Coach, Master Counselor, Traumatherapeut
Staat voor: Openheid, respect, eerlijkheid en humor, het verwerven van (nieuwe) inzichten en deze helpen te integreren in je dagelijks leven.
Gaat voor: Ik streef ernaar dat jij je gelukkig voelt, ontspannen in het leven staat en zelfstandig bent in het bepalen wat je wilt.