Bente van Baars

Bente van Baars

Is bij Lifeguard: Coach & health manager
Was vóór Lifeguard: Student Psychologie
Wil bij Lifeguard: Werknemers en organisaties het belang van gezondheid, (werk)geluk en energie laten ervaren, en hen daarin ondersteunen en adviseren.
Biedt bij Lifeguard: Coaching op het gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Met name het begeleiden van medewerkers bij het herstellen van de energiebalans (na overbelasting of burn-out), re-integratie na ziekte, stressmanagement, vitaliteit en werkplezier.
Is naast Lifeguard: Samenwonend met vriend Loek, graag in het gezelschap van familie en vrienden, liefhebber van wielrennen & hardlopen, muziek, op pad gaan en de wereld ontdekken!
Studeerde: Bachelor Klinische- & Gezondheidspsychologie (Universiteit Utrecht), Master Arbeids-, Organisatie- en Gezondheidspsychologie (Radboud Universiteit Nijmegen), Opleiding Professioneel Coach (EQA Practitioner keurmerk), NLP Foundation, Oplossingsgericht coachen, NOBCO gecertificeerd coach.
Staat voor: Nieuwsgierig, aandacht, mogelijkheden ontdekken, pragmatisch.
Gaat voor: Mensen mentaal en fysiek gezond laten voelen! Zodat ze productief en met plezier aan het werk kunnen, en daarnaast energie over hebben voor de overige mensen en zaken die belangrijk zijn in hun leven!